es  |  ca  |  en

Upcoming activities


September 16
Collir raïms amb les mans, aixafar-los amb els peus i degustar el most recent premsat. Tot això, acompanyat de música i un bon esmorzar de veremador.
Reservation
August 5
Després del concert de la Maria Arnal i el Marcel Bagés, queda't a sopar a Mas Espelt. El càtering Cabell d'Àngel ens oferirà un espectacular menú a base de tapes fetes amb productes ecològics i de proximitat, que podrem degustar amb una copa de vi a la mà.
Reservation
July 26
Tant si ja estàs de vacances com si encara et falten uns dies, els dimecres de Juliol són el dia per desconnectar i agafar aire per continuar la setmana. Des d'Espelt Viticultors us proposem que vingueu a gaudir del millor moment del dia, el capvespre, en un entorn immillorable.
Reservation
We are pleased to open the doors to our home and welcome you. We offer a comfortable space to disconnect from your daily life and to enjoy Empordà from within.
Rates and Reservations
Need a place to meet quietly or to use for training sessions? Want to present a product in a unique environment? In Espelt you will find different spaces and a myriad of possibilities.
Spaces
×
Back to top